Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Édes-savanyú húsnyárs ananásszal

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Szójabab

Elkészítés

  1. A szószhoz elkeverjük az ananászlevet, a rizsecetet, a ketchupot, a szójaszószt és a fokhagymát egy gyorsforralóban és alacsony lángon felforraljuk. Hozzáadjuk a cukrot és a keményítőt, majd addig főzzük, amíg sűrű nem lesz, ez kb. 3-4 perc.
  2. A megtisztított ananászt és a húst egyforma kockákra vágjuk, majd felváltva felhúzzuk őket a pálcikákra. A nyársakat sózzuk, borsozzuk, majd egy forró serpenyőben kevés olajon mindkét oldalukat megsütjük.
  3. Közben néhányszor átkenjük őket a szósszal. A forró nyársakat tálaljuk a felaprított újhagymával megszórva, kínáljuk mellé a szószt.

Nézd meg videón, hogyan készül az édes-savanyú húsnyárs ananásszal

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss