Elkészítés: A tésztához a vizet a sóval, az olajjal és a cukorral feltesszük forrni, majd apránként hozzákeverjük a lisztet addig, míg az edény falától el nem válik. Levesszük a tűzről, hagyjuk langyosra hűlni, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat. Addig keverjük, míg szép fényes masszát kapunk.
Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit (kettőre fért rá). A tésztamasszát habzsákba tesszük, és csík alakban nyomjuk a fánkokat.
A sütőt 220 fokra előmelegítjük, egy hőálló edénybe vizet teszünk a tűzhely aljába. 220 fokon sütjük 20 percig, addig nem nyitjuk ki az ajtót, mert különben a fánk összeesik. 20 perc után 160 fokon sütjük addig, míg jó ropogós lesz.
A sütőből kivéve recés élű késsel kettévágjuk.
A krémhez a vaníliás pudingport a cukrokkal és 2 dl tejjel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a többi tejet, és felfőzzük. A tojásfehérjéket a 10 dkg cukorral keményre verjük, és apránként a vaníliás krémbe dolgozzuk. Vissza tesszük a tűzre, és még 3-4 percig kézi botmixerrel simára keverjük, főzzük.
A krémet habzsákba töltjük, és a fánkokat töltjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és a krém tetejére - úgyszintén habzsákba téve - tesszük. A fánk tetejét ráillesztjük, és olvasztott csokival díszítjük.