Brokkoli, répa, sütőtök, cékla, burgonya, kelkáposzta – csak néhány zöldség, ami lazán uralja a november hónapot a birsalma és a körte mellett, ha a szezonális gyümölcsöket is nézzük. Következő válogatásunk összeállításánál elsősorban ezek a hozzávalók ihlettek, hiszen ahogy a mondás is tartja; az vagy, amit megeszel. Ősszel pedig mi lehetne a legjobb számunkra? Ha az évszaknak megfelelő szezonális finomságokból válogatunk a vasárnapi ebéd elkészítéséhez is. Szóval ha rátok hárult a következő két nap menüjének az összeállítása (is), akkor ez a receptsor nektek készült. Nálatok mi lesz a kaja hétvégén?
SÜLT ALMÁS SÁRGARÉPA-KRÉMLEVES >>>
KLASSZIKUS TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>
SÜLT LAPOCKA SÜTŐTÖKPÜRÉVEL ÉS SÜLT ALMÁVAL >>>
CSIRKERAGU ZÖLDBABBAL >>>
SAJTSZÓSZOS RAKOTT KRUMPLI >>>
KÁPOSZTAFŐZELÉK >>>
RÁNTOTT KARAJ PETREZSELYMES BURGONYÁVAL >>>
JUHTÚRÓS SZALONNÁS GALUSKA >>>
DARÁLT HÚSOS RAKOTT KRUMPLI >>>
ROPOGÓS CSIRKEFALATOK SÜLT BIRSALMÁVAL ÉS BURGONYAPÜRÉVEL >>>
GOMBAPAPRIKÁS TEJFÖLLEL >>>
VADAS SERTÉSCOMBBÓL, ZSEMLEGOMBÓCCAL >>>
KÖLESSEL RAKOTT KELKÁPOSZTA >>>
PAPRIKÁS KRUMPLI KOLBÁSZMORZSÁVAL >>>
KÁPOSZTÁS TÉSZTA EGYSZERŰEN >>>
Ajánljuk még: