Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durván lefogyott! Most nem hiszik el, hogy ő szerepel az okmányaiban

default user icon
MME
Kevesen hinnék a 27 éves massachusettsi Rachel Sharp-Olsenről, hogy öt évvel ezelőtt még 106 kilót nyomott. Érthető, hiszen ez a mosolygós fiatal nő most nagyjából feleannyit nyom a mérlegen. Korábbi testalkatával nagyon nem volt megelégedve; folyamatosan bántották, így hamar testképzavar alakult ki nála, ami még a mai napig visszaköszön néha. Ekkor döntötte el, hogy változtat az életén.

Ha étkezésről volt szó, Rachel szempontja leginkább az volt, hogy a kaja inkább olcsó legyen, így a minőségére nem sok figyelmet fordított, na és persze a sporttal sem sokat foglalkozott.

Egyik nap azonban megelégelte állapotát, és rendszeres edzésbe kezdett időszakos böjtölésekkel összekötve. Közel 44 kilós fogyását most ennek az életmódváltásnak köszönheti.

A nagy átváltozás gondolata egyébként akkor kezdett el motoszkálni a fejében, amikor a barátjával túrázni indultak. A férfi persze komolyabb erőfeszítés nélkül teljesítette a távot, míg Rachel teljesen kimerült, a végén pedig már a kocsiig sem tudott eljutni.

Ez a fizikai állapot persze már csak a múlté, hiszen a fiatal nő azóta rendszeresen edz, és az étkezésére is odafigyel.

A nagy súlycsökkenés óta sokan kétkedve néznek rá, hiszen amikor előveszi fényképes igazolványait, senki nem akarja elhinni, hogy ő szerepel a fotókon, ami egyáltalán nem meglepő. 

Párja természetesen kitartott mellette a nehéz és fárasztó úton, később pedig össze is házasodtak.

7 SZABÁLY, AMIT BE KELL TARTANOD VÁSÁRLÁSNÁL, HA FOGYNI SZERETNÉL! >>> 

TISZTÍTÓ ÉS ZSÍRÉGETŐ: ANANÁSZ AZ EGÉSZSÉG ÉS A FOGYÁS SZOLGÁLATÁBAN >>>

ROPOGTASSUNK EGÉSZSÉGESET! ÍGY DOBD FEL A CSONTHÉJAS MAGVAKAT >>>
 

 

Ezek is érdekelhetnek