Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durván behízott és megőszült egy szerep kedvéért Joaquin Phoenix

default user icon
MME
Joaquin Phoenix, aki legutóbb a Joker című filmben alakított zseniálisat, most nagyon úgy tűnik, hogy megint egy nagy dobásra készül. Az Oscar-díjas színész játssza Ari Aster új filmjének, a Disappointment Blvd. főszerepét, aminek a kedvéért olyan durván megváltozott, hogy szinte rá sem ismerni.

A 46 éves színészt montreali forgatásán kapták lencsevégre. Elég csak a képre tekinteni, és egyből szembetűnő az elképesztő átalakulás: Phoenix igen meghízott, a haja is megritkult, ami pedig maradt belőle, az is ősz.

Ari Aster még készülő filmjéről igazából nem tudni sokat. Ami biztos, hogy egy évtizedeket átölelő bensőséges portréval kerül filmvászonra minden idők egyik legsikeresebb vállalkozója, a főszereplő Joaquin Phoenix mellett pedig Amy Ryan, Kylie Rogers, Nathan Lane és Patti LuPone neve is feltűnik a stáblistán. 

Az már most látszik, hogy az Oscar-díjas sztáron nem fog múlni a film sikere. Legutóbb a Joker főszerepéért fogyott 23 kilót, akkor alakításáért be is zsebelte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar- és BAFTA-díjat.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek