Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Durresi spenótleves

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A spenótot megtisztítjuk, majd feltesszük főni 1 liter vízben a fokhagymával, a vegetával és a vajjal, majd botmixerrel pépesítjük.
  2. Visszatesszük a tűzre, habverővel kevergetjük, közben hozzáadjuk a darabolt gorgonzolát és a sajtkrémet. Alaposan elkeverjük. 
  3. A lisztet elkeverjük a tejszínnel és kb. 1 dl vízzel, majd ezzel sűrítjük a levest. Miután felforrt, levesszük a tűzről. Pirított zsemlekockával és reszelt parmezánnal tálaljuk. 

Megjegyzés

Ezt a levest Durresben ettem, és nagyon finom volt. - Hanzlzita

Ezek is érdekelhetnek

Friss