Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Duplacsokis trüffelgolyó

default user icon
MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
50 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kétféle csokoládét darabokra tördeljük. A tejszínt láboskába öntjük és felforraljuk. Beleszórjuk a csokoládét, megkeverjük, gyenge tűzön felolvasztjuk, és rövid ideig főzzük. Hozzáadjuk a feldarabolt vajat, majd a kikapcsolt tűzhelyen olvadásig kevergetjük. Ezután átöntjük egy fedéllel szorosan zárható tálba (vagy a tálat folpakkal letakarjuk), és a hűtőbe tesszük 3-4 órára. Közben időnként átkeverjük.
  2. A kakaóport mélytányérba vagy tálkába szitáljuk. A megszilárdult csokimasszából teáskanálnyi adagokat teszünk a hideg vízzel lehűtött, megtörölt tenyerünkbe, és golyóvá formázzuk. A golyókat meghempergetjük a kakaóporban, majd a hűtőben pihentetjük 1 órát.

    8 ELLENÁLLHATATLAN TRÜFFEL, AMIT EL TUDSZ KÉSZÍTENI HÁZILAG! >>>

Megjegyzés

Recept és fotó: Diabetes-Journal / TrendXpress - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss