Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Duplacsokis piskótatekercs

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
12 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáaadjuk a kakaóport, a lisztet, a sütőport és a sót, majd óvatosan hozzákeverjük a tojáshabot.
  2. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát elegyengetjük benne és 180 fokra előmelegített sütőben kb 15 percig sütjük. Ha kész van, lehúzzuk a tepsiről papírral együtt, és még melegen jó szorosan feltekerjük. 
  3. A krémhez az étcsokit a rumaromával és 1,2 dl habtejszínnel vízgőz fölött megolvasztjuk. A maradék tejszínt a habfixálóval felverjük, majd hozzáforgatjuk a csokihoz. A tekercset kitekerjük és megtöltjük a krémmel. 

9+1 ISTENI PISKÓTATEKERCS, AMIT MINDENKÉPP KI KELL PRÓBÁLNOD! >>>

10 JÓ TANÁCS, HOGY TÖKÉLETES LEGYEN A PISKÓTÁD >>>

13 CSOKIS FINOMSÁG, AMIT KÉPTELENSÉG VISSZAUTASÍTANI! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss