Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Duplacsokis-mandulás bonbon

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tejcsokit lassú tűzön vízgőz felett felolvasztom. Mikor a tejcsoki kész, egy sütőpapírra kis korongokat kenek - lehetnek vastagok azok a korongok, ne sajnáljuk! -, majd hagyom őket megdermedni.

A mandulát lassú tűzön, zsiradék nélkül megpirítom. A tejszínt szintén lassú tűzön felforralom. Mikor forr, leveszem a tűzről, kicsit kevergetem, majd hozzákeverem a fehér csokit és a mandulát. Hűtőben vagy hideg szobában hagyom megdermedni a masszát.

A megdermedt tejcsoki-korongokat egy rácsra helyezem, és kis halmokat teszek rá a fehér csokis masszából. Az egészet bevonom tejcsokival.

Megjegyzés



További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss