hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Duplacsokis cupcake

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csokoládét felaprítjuk. A lisztet, a cukrot, a kakaóport, az olajat, a tejfölt, a tojásokat, a vaníliakivonatot és 1 dl vizet, egy nagy tálba tesszük. Robotgéppel összedolgozzuk, majd lapáttal hozzáforgatjuk az aprított csokit.
  2. A tésztamasszát egy muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe tesszük. A muffinokat 180 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben kb. 20 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, kivesszük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A maradék csokit megolvasztjuk, és a mascarponéhoz keverjük a maradék cukorral együtt. A kihűlt muffinokat megkenjük a krémmel. Végül mindet a hűtőbe tesszük, hogy a krém kissé megdermedjen.

Még több muffin >>> 

TÚL SZÁRAZ A MUFFIN? ÍME KÉT TUCAT ÉSZBONTÓAN KRÉMES CUPCAKE - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek