Nem akarjuk folyton magunkat ismételni, de tényleg nem tudjuk elégszer leírni; a házi mindig finomabb és persze jobb is! Annak ellenére, hogy az alapanyagárak mostanában hullámvasúton ülnek, még mindig jobban megéri otthon főzni, mintha házhoz rendelnénk az ételt, vagy beülnénk egy étterembe. Amit most elkészítesz, abból másnapra is marad, arról nem beszélve, hogy száz százalékig tisztában vagy azzal, hogy milyen hozzávalók kerültek bele. Gyere, és szaladj végig a következő dupla menüsorunkon, aminek összeállításánál az volt a fő célunk, hogy egy kiadós, aránylag olcsó és finom ebédért ne töltsd a fél hétvégédet a konyhában.
"A" menü
KÖMÉNYMAGOS TOJÁSLEVES >>>
PAPRIKÁS KRUMPLI, AHOGY HORVÁTH GRÉTA KÉSZÍTI >>>
SZILVÁS PITE ÍRÓVAL >>>
"B" menü
MAGYAROS KRUMPLILEVES KOLBÁSSZAL >>>
GRÍZES TÉSZTA BARACKLEKVÁRRAL >>>
MÁLNALEKVÁROS PALACSINTAFALATOK >>>
Ajánljuk még: