Elkészítés: Sütök 2 piskótalapot 4-4 tojásból, vagyis az arányok fele-felével.
Megfőzöm a pudingot a cukorral, a tejjel és vaníliás cukorral, majd hagyom kihűlni.
Addig a gyümölcsöket felszeletelem, én most barackot, málnát, banánt, mandarint és feketeribizlit választottam, de bármilyen gyümölcs megfelel.
Összeállításkor az első piskótalapot megkenem pudinggal, rásorakoztatom a gyümölcsöket, majd ennek a tetejére teszem a másik piskótalapot, ezt is megkenem pudinggal,kirakom a gyümölcsökkel. A zselatint a rajta lévő utasítás szerint elkészítem, és egyenletesen a tortára öntöm.
Miután megdermedt, díszítem és tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre