Elkészítés: A tésztát elkészítjük, mint a sima piskótát, vagyis a tojásfehérjét habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, a tojássárgáját, a lisztet, a diót, a morzsát, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük /tortaformában/.
A krémhez a cukrot a tejjel felfőzzük, hozzáadjuk a darált diót, amiben egy kanál lisztet elkevertünk. Pár percig főzzük, vaníliás cukorral ízesítjük, és félig kihűtjük. Hozzáadjuk a margarint, jó habosra kikeverjük, és a rummal ízesítjük.
A piskótát félbevágjuk, a krémmel megtöltjük és bevonjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre