Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dubarry tengeri halfilé

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mártáshoz felolvasztjuk a vajat, elkeverjük benne a lisztet, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tejet. Addig főzzük, amíg besűrűsödik, ekkor ráreszeljük a szerecsendiót, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A halfilékről a felesleges nedvességet papírtörlővel felitatjuk.
  3. Kiolajozott tepsibe tesszük, sózzuk, borsozzuk és a halakra tesszük a brokkolit.
  4. Rákanalazzuk a mártást úgy, hogy befedje a karfiolt és halat is.
  5. Megszórjuk reszelt sajttal. Sütőbe tesszük és 200 fokon 40 perc alatt arany barnára sütjük.

Megjegyzés

Szeretjük a Dubarryt sertésből, csirkéből, és halból is. A brokkoli jó választás mellé, de karfiollal is finom. Gluténmentes! - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss