Elkészítés: A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát is rádobjuk, lepirítjuk, sózzuk. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük az összevágott zöldpaprikát, majd liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Átforraljuk, és hozzáadjuk a hámozott, darabolt paradicsomot. Kóstolgatva fűszerezzük (só, bors).
A halakat beirdaljuk, sózzuk, enyhén lisztezzük, és olajban megsütjük.
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.
Tálaláskor a főtt tésztát összekeverjük a gombás raguval, rátesszük a kisütött halszeleteket, és petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre