Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dorozsmai ponty II.

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát is rádobjuk, lepirítjuk, sózzuk. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük az összevágott zöldpaprikát, majd liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Átforraljuk, és hozzáadjuk a hámozott, darabolt paradicsomot. Kóstolgatva fűszerezzük (só, bors).

A halakat beirdaljuk, sózzuk, enyhén lisztezzük, és olajban megsütjük.

A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.

Tálaláskor a főtt tésztát összekeverjük a gombás raguval, rátesszük a kisütött halszeleteket, és petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss