Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dobozos tejes italokkal is piacra lép a HELL

default user icon
MME
A hazánkban piacvezető energiaital márka, a HELL ENERGY mostantól azoknak is kínál minőségi élénkítő italt, akik az energiaitalok mellett a tejeskávét is előszeretettel fogyasztják.

Az Energy Coffee termékcsalád célcsoportja azok a kávéimádók, akik a mindennapos rohanásban is élvezni szeretnék kedvenc tejes frissítőjüket úgy, hogy azt bárhova magukkal is vihetik. A 75%-os tejtartalomnak köszönhetően selymes ízű, valódi kávékivonatot tartalmazó, dobozos Energy Coffee a legkedveltebb típusokban, Latte, Slim latte és Cappuccino változatokban folyamatosan elérhető országszerte.

Az Energy Coffee-t azoknak találták ki, akik akkor nyugodtak, ha a kedvenc tejes kávéjukhoz bármikor hozzájuthatnak, akár otthon, akár napközben úgy, hogy magukkal viszik. A fogyasztásra kész, dobozos ital nagy előnye, hogy mindig kiváló minőségben, akkor és ott élvezhetjük, amikor és ahol szeretnénk.

Az új Energy Coffee-val három változatban találkozhatunk a boltokban. Mindháromra jellemző a 75%-os tejtartalom, és az, hogy nincs bennük tartósítószer, hiszen az ultramagas fokú hőkezelésnek köszönhetően szobahőmérsékleten éppúgy eltarthatók és fogyaszthatók, mint hűtőből kivéve, ez csak ízlés kérdése. Felbontás után viszont már hűteni kell őket.

A Lattéba, a Cappuccinóba és a Slim lattéba is az arabica és robusta kávék kivonatából nyert 40 mg/100 ml koffein kerül a dobozokba, amely némileg több mint egy presszókávé koffeintartalma. Akinek figyelnie kell a napi cukorbevitelére, vagy csak ügyelni szeretne ennek mértékére, azok számára a Slim latte az ideális választás, mely a Lattéhoz képest 40%-kal kevesebb, a természetben előforduló cukrokat tartalmaz, hozzáadott cukor nélkül készül, harmonikus ízvilágát pedig a bourbon vanília aromája teszi még teljesebbé.

A környezetkímélő alumíniumdobozos csomagolás lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhova magunkkal vigyük, így nem kell reggelente sem a sorban állással, sem a kávéfőzéssel bajlódnunk, ráadásul a megszokott íz is garantált.

 Az Energy Coffee Latte, Slim latte és Cappuccino változatok 250 milliliteres kiszerelésben kerülnek a boltokba, illetve elérhetők a HELL webshopjában is, ahonnan akár szállítási költség nélkül házhoz rendelhetjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss