Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Disznótoros paprikás

120 perc
mester
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Nagy levegőt veszünk, és alámerülünk a húsokba. A tarját és a dagadót kockákra, a tüdőt és a szívet csíkokra vágjuk. Előveszünk egy jóképű lábast, olajat hevítünk benne, megfonnyasztjuk benne a finomra vágott vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával, és azonnal felengedjük 1 dl vízzel. Belevetjük az összes húst, és zsírjára pirítjuk. Ha ez megtörtént, felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje a matériát, beletesszük a csípős csöves paprikát, a felkarikázott, kicsumázott zöldpaprikát és a hámozott, cikkekre vágott paradicsomot. Megsózzuk, és fedő alatt majdnem puhára főzzük.

Ezek után hozzáadjuk a csíkokra vágott májat, a felkockázott burgonyát, és készre főzzük. Megtöröljük izzadó homlokunkat, paprikásunkat megtejfölözzük, és egy szép cseréptálban feladjuk az asztalra.

Kínáljunk mellé friss, puha kenyeret és egy szép kékfrankost.

Ezek is érdekelhetnek

Friss