A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. 24 cm–es tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük. A piskótát beleöntjük, 180 fokon 12 perc alatt megsütjük.
Elkészítjük a túrós krémet. A tejszínes pudingot a tejben felfőzzük, majd kihűtjük. A túrót a porcukorral, a vaníliás cukorral, a narancs jól megmosott, reszelt héjával kikeverjük. A zselatint 2 dl ananászlében felmelegítjük. Langyosra hűtjük. A tejszínt keményre verjük.
A cukros túrót összekeverjük a kihűlt pudinggal, majd a vajjal kihabosítjuk. A kihűlt zselatint is hozzáadjuk, majd a keményre vert tejszínt és az ananász darabokat is. Jól lehűtjük.
A tortaforma aljára tesszük a kerek piskótánkat. Körberakjuk az ananász lébe mártott babapiskótákkal. A krémet egyenletesen eloszlatjuk rajta, a megmaradt babapiskótával kirakjuk a tetejét.
Elkészítjük a vaníliás krémet. A vaníliás pudingot a tejben a cukorral felfőzzük. A piskótákra öntjük forrón. Várunk, hogy kissé megdermedjen.
Vékonyra szelt narancskarikákkal és meggyszemekkel kirakjuk. A tortazselét a tasak hátoldalán lévő utasítások szerint feloldjuk. Amikor kezd kocsonyásodni, a gyümölcsökre öntjük. Hűtőbe tesszük legalább 6 órára tálalásig. Felvert tejszínnel díszítjük.