Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diós-zabpelyhes keksz (tej- és tojásmentes)

45 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A diót a zabpehellyel együtt ledaráljuk, hozzáadjuk a lisztet, a fűszereket és összekeverjük.
  2. Egy másik tálban összekeverjük a szirupot, az almapürét és az olajat, majd az egészet a száraz hozzávalókhoz öntjük és összedolgozzuk.
  3. Egy kanállal kis kupacokat halmozunk egy sütőpapírral bélelt  tepsibe, majd 180 fokra előmelegített sütőben, kb 15-20 perc alatt megsütjük a kekeszeket.

    EGYSZERŰ, OLCSÓ ÉS SZUPEREGÉSZSÉGES: SÜSS ZABKEKSZET! >>> 

    ÁFONYÁSTÓL A CSOKIKRÉMESIG: 12 EGYSZERŰ ZABKEKSZ, AMIT MUSZÁJ MEGSÜTNÖD >>> 


Megjegyzés

1 csésze = 2,5 dl

Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj! - vitaik

Ezek is érdekelhetnek

Friss