Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3-4 órát állni hagyjuk a hűtőben.
2 cipót formálunk a tésztából, mindkettőt kinyújtjuk, az egyiket tepsi hátán megsütjük. A másikat a tepsibe helyezzük.
A töltelékhez a tojássárgákat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a darált diót, a sütőport és a kakaóport, elkeverjük, végül beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. A tepsibe tett nyers tésztára öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez fél liter tejben a 2 vaníliás pudingot felfőzzük, kihűtjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A krémet a tésztára simítjuk, a külön kisütött lappal befedjük, és porcukorral meghintjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre