Elkészítés: A puha marcarponét a puha vajjal habosra keverjük, majd beledolgozzuk a lisztet és a sót. A tésztát 1 órára a hűtőbe tesszük, majd kb. 2,5 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle. Ezután kizsírozott apró muffintálkákba nyomkodjuk, egyenletesen szétterítve a forma belsejében.
A töltelékhez kikeverjük a tojást, hozzáadjuk a barna cukrot, a vajat, a vaníliát, és simára dolgozzuk, végül beleforgatjuk a dióbelet is. A tölteléket a tésztakelyhekbe kanalazzuk.
165 Celsius-fokon 25-30 percig sütjük, majd 15 percig hűlni hagyjuk.
Félbevágott koktélcseresznyével díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre