Elkészítés: A csirkemellfilét felszeleteljük, formásra kiveregetjük, sózzuk és fűszerkeverékkel ízesítjük, megszórjuk darált dióval. A diót betakarjuk baconszeletekkel, majd
mindegyikre 3 szem kimagozott, előzetesen vörösborban áztatott aszalt szilvát teszünk.
A húst összegöngyöljük, megtűzzük, és egy tűzálló tálba egymás mellé tesszük. A tetejére öntjük az ízesített olívaolajat, sütőben közepes hőfokon, fólia alatt puhára pároljuk, majd a fóliát eltávolítjuk, és pirosra sütjük.
Tálaláskor felszeleteljük, sajtos körtével és krumplipürével kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre