Elkészítés: A tojásokat habosra kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és jól átdolgozzuk.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, megszórjuk durvára vágott dióval, majd forró sütőbe toljuk, és közepes tűznél kb. 8 percig sütjük.
A kihűlt tésztát kristálycukorral megszórt alufóliára borítjuk, a papírt lehúzzuk róla.
A tejszínt keményre felverjük, óvatosan
beleforgatjuk a megtört málnát, ezután a tésztára kenjük. Az alufólia segítségével feltekerjük a krémes tésztát.
A kész tekercset jól behűtjük, hogy szeletelni tudjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre