Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diós málnatekercs

MME MME
45 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat habosra kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és jól átdolgozzuk.

A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, megszórjuk durvára vágott dióval, majd forró sütőbe toljuk, és közepes tűznél kb. 8 percig sütjük.

A kihűlt tésztát kristálycukorral megszórt alufóliára borítjuk, a papírt lehúzzuk róla.

A tejszínt keményre felverjük, óvatosan
beleforgatjuk a megtört málnát, ezután a tésztára kenjük. Az alufólia segítségével feltekerjük a krémes tésztát.

A kész tekercset jól behűtjük, hogy szeletelni tudjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek