Egy diós, egy mákos és egy kakaós lapot készítünk.
A diós laphoz egy tálba tesszük a tejföl egyharmad részét, hozzáadunk egy tojást, 5 evőkanál cukrot, 5 evőkanál lisztet, 5 evőkanál diót és 1 mokkáskanál szódabikarbónát, majd összedolgozzuk.
A mákos laphoz egy tálba tesszük a tejföl újabb egyharmad részét, egy tojást, 5 evőkanál cukrot, 5 evőkanál lisztet , 5 evőkanál mákot és 1 mokkáskanál szódabikarbónát, majd összedolgozzuk.
A kakaós laphoz egy tálba tesszük a tejföl utolsó harmadát, egy tojást, 5 evőkanál lisztet, 5 evőkanál cukrot, 3 evőkanál kakaóport és 1 mokkáskanál szódabikarbónát, majd összedolgozzuk.
A krémhez tejben megfőzzük a búzadarát, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a cukorral kikeverjük, és a búzadarához adjuk.
Ezután megkenjük a krémmel a lapokat, amiket egymásra illesztünk. Az összeillesztett lapok tetejét csokimázzal vonjuk be (a csokit gőz fölött felolvasztjuk és hozzákevertük az étolajat).