Elkészítés: Az élesztőt kevés langyos tejben felfuttatjuk, majd hozzáöntjük a liszthez. Beletesszük a tészta többi hozzávalóját, és kemény, rugalmas tésztává gyúrjuk.
Kettéosztjuk, és 2 téglalappá elnyújtjuk.
A töltelékhez a 6 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral gőz felett jó keményre felverjük (géppel). Kétfelé vesszük, és a kinyújtott lapokra kenjük. A 25 dkg apróra vágott dióval megszórjuk a 2 lapot. Ezután a tésztákat szorosan feltekerjük, és ujjnyi darabokra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és előmelegített sütőben megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre