Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diós-almás muffin

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A margarint megolvasztjuk, keverőtálba öntjük, majd hozzákeverjük a cukrot és a vaníliás cukrot, utána pedig a tojásokat, majd félretesszük. Külön tálban összekeverjük a lisztet és a sütőport.
  2. A sütőporos liszthez hozzáadjuk az első lépésben elkészített keveréket, a meghámozott és lereszelt almát, a fahéjat, majd a diót.
  3. A muffinformákat vagy a muffinsütő tepsit előkészítjük, és háromnegyedig megtöltjük a masszával a mélyedéseket. 200 fokra előmelegített sütőben, 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

    Még több muffin itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss