Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dióhabos csiga

60 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, téglalap alakúra nyújtjuk.
  2. A tojásfehérjéket a cukrokkal keményre verjük gőz felett, majd hozzákeverjük a diót és a citrom reszelt héját. Az így elkészült tölteléket a tésztalapra kenjük és feltekerjük, mint a bejglit. Ujjnyi vastagra felszeleteljük és 180 fokon 25 perc alatt megsütjük.

A 13 LEGFINOMABB CSIGA - A KAKAÓSTÓL A SONKÁSIG >>> 

18 ELLENÁLLHATATLAN DIÓS SÜTI - A DARÁLÓSTÓL A PATKÓIG >>> 

A REGGELI, AMIBŐL SOHASEM ELÉG: FRISS KAKAÓS CSIGA 30 PERC ALATT! >>> 

Megjegyzés

Érdemes dupla adagban indítani. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss