Elkészítés: A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a kekszet és annyi tejet, hogy jól formázható masszát kapjunk.
A tésztát két részre osztjuk. Az egyik felébe belegyúrjuk a sárga ételfestéket és a tortadarát (ezek lesznek a magok), a másik felébe a zöldet és az egész üveg mandulaaromát.
A sárga masszából kis golyókat gyúrunk. A zöld masszát vékonyra nyújtjuk és akkora darabokat szelünk belőle, amivel körbe tudjuk fedni a sárga golyókat. Alufóliába csomagoljuk, 1 éjszakát a hűtőbe tesszük. 4 gerezdre vágva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre