Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Diétás tatár beefsteak

MME MME
15 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Mustár

Elkészítés

  1.  A diétás tatár beefsteak elkészítéséhez a bélszínt ledaráljuk vagy késsel nagyon finomra vágjuk. A csemegeuborkát lereszeljük, a lila hagymát finomra vágjuk. 
  2. Összekeverjük a húst, a hagymát és az uborkát, majd hozzáadjuk a ketchupot, a mustárt és a tojássárgáját. Megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés worcestershire szósszal és olívaolaj ízesítjük. Frissen tálaljuk.
  3. Fontos, hogy jó minőségű, friss húst vegyünk. A tatár annál jobb, minél frissebb. Tálaláskor adjunk hozzá pirított Norbi Update Toast kenyeret, vajat és friss zöldségeket. 

Megjegyzés

A tatárnak, épp úgy mint a gulyáslevesnek, a halászlének vagy a töltött káposztának megannyi receptje van. Most ebből ajánlunk egyet. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss