Elkészítés: A csirkemellett jól besózzuk és kettévágjuk. A fehérrépát és sárgarépát megmosva, megtisztítva
felkarikázzuk. A vöröshagymát, az almát, a paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk.
Serpenyőben kevés olajat forrósítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, a répát és a zöldséget. Rátesszük a csirkemellet, kicsit fehérre sütjük, azután kis vízzel felöntjük. Fűszerezzük, majd többször lesütve és vízzel újból feltöltve az egészet puhára pároljuk.
Körülbelül 40-45 perc múlva rátesszük az almát, a paradicsomot és a zöldpaprikát, majd tovább sütjük.
Bármilyen köretet kínálhatunk mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre