Készülsz már a Márton-napra? A lakomát – amit elsősorban természetesen libahúsos finomságok alkotnak – újborral illik leöblíteni, amiből a nap folyamán azért még újra és újra tölteni kell. Hogy jobban csússzon a bor, íme néhány sós finomság.
A Márton-napi libalakomák összefonódnak az újbor ünnepével. Az ok egyszerű: az újborok kierjedésének időpontja Márton-nap környékére esett: "mire Márton megérkezett, minden must már borrá érett".
Ha újbort kóstolsz, és már túl sok volt a libahús, jöhetnek a finomabbnál finomabb sós rágcsák. Íme, 9 szuper recept!
Sajtos rúd (sörkorcsolya)

Ica néni krumplis pogácsája

Omlós libatepertős pogácsa

Kolbászkrémmel töltött kiflicskék

Köménymagos kifli

Kefires pizzakifli

Sajtos pogácsa kétféle sajttal

Baconös-sajtos sörkenyér

Sajtos rúd leveles tésztából (gluténmentes recept)

Ajánlott tartalmak
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Hozzászólások (0)
Legfrissebb
Friss sztorik
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!










