8 mennyei sárgarépás sütemény, amitől megérkezik a konyhába a tavasz

A zöldségek, különösen a sárgarépa, kiválóan használhatók sütéshez: egyrészt magas a természetes cukortartalmuk, ami sütés közben felerősödik, így hozzáadott cukorra nem, vagy csak minimális mennyiségben van szükség. Másrészt a zöldségekben található nedvességtől és rostoktól ezek a sütik puhábbak és szaftosabbak lesznek, napokig megőrzik frissességüket. A zöldséges desszertek jól harmonizálnak diófélékkel, mazsolával, mézzel, krémsajttal és csokoládéval, így sokféleképpen variálhatók. Nézzük most a mi kedvenc sárgarépás sütijeinket!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.