Desszert

Bögrés kevert süti málnával és áfonyával - pofonegyszerű és elronthatatlan!

Bögrés kevert sütemény bogyós gyümölcsökkel
A bögrés meggyes sikerén felbuzdulva megmutatjuk, hogy lehet egy kicsit felturbózni az alapreceptet. Egy kis fahéj a tésztába, meggy helyett pedig málna, áfonya és szeder került ebbe az elronthatatlan kevert sütibe. Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók:

1/2 bögre vaj (+ a kenéshez)
1/2 bögre cukor
1/4 bögre barna cukor
3 db tojás
1 tk vaníliakivonat
1,5 bögre liszt
1/2 tk só
1 tk fahéj
1/4 tk sütőpor
4,5 bögre bogyós gyümölcs (málna, áfonya, szeder)
porcukor

Elkészítése:

1. Habverővel egy nagy tálban összekeverjük a puha vajat, a cukrot és a barna cukrot. Folyamatosan keverve, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a vaníliakivonatot. Hozzáadjuk az átszitált lisztet, a sót, a fahéjat és a sütőport, és egy keverőlapáttal egyneművé keverjük.

2. Belekeverjük a megmosott és szárazra törölt gyümölcsöt, majd a masszát kivajazott tortaformába simítjuk, és 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.