Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Design és elegancia: stílusos pezsgő év végére!

default user icon
MME
Egy ferde dobozt képzelj el, és hozzá egy letisztult, különleges dizájnt: bemutatkozott a somlói Kreinbacher Birtok új magnum pezsgője, a Prestige Brut 2011 Magnum!

 

A somlói Kreinbacher Birtok alig több, mint egy éve debütált Méthode Traditionnelle, palackban erjesztett és érlelt pezsgőivel, legkiválóbb tételük, a Prestige Brut pedig nyáron ezüstérmet hozott el a Champagne és Pezsgő Világbajnokságról. Ez a 100 % furmintból készített tétel decembertől magnum palackban is elérhető, sorszámozott palackban, egyedi fejlesztésű design csomagolásban.

Exkluzív csomagolás

A karton különlegessége, hogy oldalra dől, miközben a palackot stabilan, egyenesen tartja. Az asszimetria már a pezsgők címkéjére is jellemző volt, ez a hatás három dimenzióban még látványosabb. Tervezése és fejlesztése több hónapon át tartott, a DS Smith csomagolástervezői, a Kreinbacher Birtok és Unger Zsolt, Surányi Miklós designerek közreműködésével.

a Magnum méretű pezsgő más!

Az 1,5 literes méretnek nem az egyetlen előnye, hogy kétszer annyit tölthetünk ki a pohárköszöntőhöz vagy ünnepi koccintáshoz. A pezsgő magnum palackban egészen más fejlődési utat jár be a második erjedés és érlelés során, így végül még gazdagabb és egységesebb arcát mutatja. A Prestige Brut 2011 Magnum illata több, mint három év seprőn tartást követően igazán kifinomult: virágok, lime és mangó, érintésnyi méz érződik. Lágy és elegáns karakter. Habzása krémes, jó arányok és tartás, frissítő savak jellemzik. Ízében gazdag és áradó, a gyümölcsök és virág mellett édesfűszerek teszik összetetté.

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss