Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sosem látott videó került elő Victoria és David Beckham esküvőjéről!

default user icon
MME
Victoria és David Beckham házassága immár 24 boldog éve tart, és, ahogy eddig minden évben, most is mindketten megemlékzetek a jeles napról - ám Victoria ezúttal egy ritka videófelvételt is poszolt az esküvői torta felvágásának nem mindennapi pillanatáról!

A Beckham házaspár 24 évvel ezelőttegy mesebeli esküvőn kötötte össze az életét - és a jelző, ezúttal, szó szerint értendő: a fiatalok egy Disney-rajzfilmben látható ír várkastélyban kötötték össze az életüket, Victoria egy királylányos, uszályos selyemruhában, aprócska aranykoronával a fején, vőlegénye és az akkor pár hónapos Brooklyn fiuk, az övével harmonizáló hófehér együttesben járultak az oltár elé. 

A lagziban aztán tovább folytatódott a rajzfilm-tematika: a menyecske-szett egyforma lila árnyalatban úszó, virágokkal tűzdelt estélyi ruha és öltöny volt - ez utóbbitról David Beckham egy interjúban bevallotta: borzalmas nevetségesnek érezte magát benne, nem is tudja, mire gondolt, amikor annak idején belement. Az esküvői tortával pedgig talán az egyik rajzfilklasszikust, a Hófehérkét akarták megidézni, mert a több emeletes sütemény erősen alamhangsúlyos díszítést kapott, amit az ifjú pár - mi mással, mint -egy  karddal vágott fel. A házassági évforduló alkalmából Victoria erről a pillanatról posztolt az Instagramra egy eddig sosem látott videót:

 

Ha esetleg valaki a fenti, a HD-t még nem ismerő korszakban készült videón nem tudná kivenni pontosan: íme a torta és a nagy pillanat fotón is! 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss