Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Datolyás-parmezános édesköménysaláta

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A salátához egy nagy tálban összekeverjük a felaprított zellert és édesköményt. A diót és a tökmagot szárazon serpenyőben megpirítjuk, majd összevágjuk. A parmezánt gyufaszálra vágjuk, a datolyát negyedeljük, a petrezselymet felaprítjuk, mindezt a zöldségekhez adjuk, összekeverjük.

A dresszinghez alaposan összekeverjük az olajokat a mézzel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A salátára öntjük, meglocsoljuk a citromlével, összeforgatjuk, és frissen tálaljuk.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss