Mindmegette.hu
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Botrány Portugáliában - soha nem látott helyzetben a magyar válogatott
Már kedvenceinket is veszélyezteti Karácsony Gergely!
Amint kitette a férje otthonról a lábát, megdöntötte diákját a tanárnő
Márki-Zay Péter elszólta magát, lebuktatta Bajnait
Megrázó bejelentést tett Mazsi, ekkor helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt
A halálosan pontos ukrán tüzérség titka
Szinte felfalták az arcát a patkányok ennek az asszonynak
A Balaton titkait tárja fel az idei nyár strandkönyve
Győrffy Balázs: együtt jelentünk erőt
Bosszút állt az egyik versenyző: kukába dobta ellenfele alapanyagát
Városi kertészkedés: dús növényzet a betondzsungel közepén
CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY - A legfrissebb hírek, információk.
Recept
MME
Cikk
A hétfő esti Dining Guide Év étterme dijátadón, bár nem biztos, hogy tudtak róla, de egy nem mindennapi gesztus szemtanúi lehettek az ottlévők: a Bábel Budapest étterem elismerését ugyanis nem a tulajdonos vagy a vezető séf vette át, hanem a feketemosogató. Az ukrajnából menekült egyetemista ugyanis a Babelben kapott munkát, amikor arra a lehető leggyorsabban szüksége volt.
Recept válogatás
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások, szörpök és piték. A friss rebarbara viszonylag gyorsan romlik, így ha lehet, minél hamarabb használjuk fel. Mutatjuk is, hogyan, íme a legjobb receptek!
Somogyi Bea
Mekis Kitti kénytelen volt főzés közben segíteni a versenytársának, de úgy döntött, segítség helyett inkább hátráltatni próbálja ellenfelét. Rácz Jenő viszont ezt rögtön kiszúrta!
A szezon slágere az eper, amit nem tudunk megunni. Ha pedig frissen nem sikerül elfogyasztani, süthetünk belőle isteni finomságokat. Az epres sütikből mutatunk olyan recepteket, amiket érdemes kipróbálni!
PATAKY KRISZTINA
Fanny magazin
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Hogyan készítsünk pozsonyi kiflit, islert, puncstortát vagy aranygaluskát? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól.
A 85 éves Szentatya már jó ideje panaszkodik térdfájdalmakra, ami miatt járni is csak pokoli fájdalmak mellett képes. A pápa orvosai ezért szigorú pihenést és fizioterápiát írtak neki elő, amit az egyházfő most kibővített egy másik csodaszerrel is.
A legegyszerűbb alapanyagokból villámgyorsan varázsolhatsz valami finomságot. Senkinek nem kell tudnia, hogy bögrékkel méred a hozzávalókat, és pár perc alatt állítod össze a tésztát, a lényeg, hogy mindenkinek ízlik. Válogass a legjobb bögrés receptjeinkből!