Elkészítés: Az élesztőt 3 evőkanál cukros tejben felfuttatjuk (az instant élesztőt a liszttel keverjük el). A lisztet mélyebb tálba szitáljuk, hozzákeverjük az élesztőt, a tojássárgákat és a 3 dl langyos tejet. Robotgéppel vagy kézzel jó alaposan kidolgozzuk, mint a kelt tésztát szoktuk, beledolgozzuk a zsiradékot is, és letakarva fél óráig pihentetjük. A tésztát lisztezett deszkára borítjuk, úgy 1 centi vastagra nyújtjuk, a kikevert vajas cukorral megkenjük, esetleg instant kakaóval megszórjuk, (de szórhatunk rá darált diót is), aztán feltekerjük mint a bejglit. 2-3 cm-es darabokra vágjuk, és zsírozott-lisztezett tepsibe tesszük, egymástól távolabb (mert összekel). Arra is figyeljünk, hogy a vágási felület a sütőlapon legyen. Előmelegített, 180-190 fokos sütőben sütjük. Félig sült állapotban a 2 dl cukros tejjel meglocsolgatjuk a tekercsek tetejét, majd készre sütjük.