Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darált hússal töltött paprikakarikák

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikát körülbelül 1,5-2 cm-es karikákra vágjuk.
  2. A húst egy tálba tesszük, aztán hozzáadjuk a felaprított hagymát, a zsemlemorzsát, a tojást, a felaprított fokhagymát, a petrezselymet, a kakukkfűvet, a paradicsomszószt, majd sózzuk és borsozzuk. Ha ezzel elkészültünk, összekeverjük egy villával.
  3. A paprikakarikákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és megtöltjük őket az előzőleg elkészített darálthúsos keverékkel. A ketchupot összekeverjük a cukorral, majd megkenjük vele a darálthús tetejét.
  4. Végül 200 fokon, 15-20 percig sütés után kivesszük a sütőből, megszórjuk reszelt sajttal, végül pedig 5 perc alatt készre sütjük.

NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉSÉT VIDEÓN IS! >>> 

HÚSOS RAKOTT ZÖLDSÉG GAZDAGON >>> 

LUSTA ASSZONY EBÉDJE >>> 

ARANCINI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss