A mandulás-csokoládéshoz a 10 dkg darált kekszet összekeverjük a porcukorral, a mandulaaromával, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy nem morzsálódó, nyújtható masszát kapjunk.
Ezután a másik 10 dkg darált kekszet összekeverjük a kakaóporral, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy nem morzsálódó, nyújtható masszát kapjunk. Sütőpapíron a kinyújtjuk külön-külön, azonos méretűre mindkét tésztát. A barna tészta lesz az alsó, majd rátesszük a mandulás tésztát és nyújtó fával kicsit összenyomkodjuk.
A tetejére vízgőz felett olvasztott csokoládét öntünk és elsimítjuk.
A csokoládés golyókhoz a hozzávalókat (a kókuszreszelék kivételével) nem morzsálódós masszává gyúrjuk. A masszából golyókat formázunk és kókuszreszelékben meghempergetünk.
A csokoládés dióshoz a 20 dkg darált kekszet összekeverjük a tejjel, a kakaóporral, a darált dióbéllel, és nem morzsolódó masszává gyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle. Az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk majd a golyókat megforgatjuk benne. A tetejére negyedelt diót teszünk.