Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darált hússal töltött mángold

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A mángold leveleket megmossuk, az erezetét kivágjuk, a nagyobb leveleket kettévágjuk. 
  2. A darált húst összekeverjük a zúzott fokhagymával, a rizzsel, sózzuk, borsozzuk, majd megtöltjük vele a mángold leveleket.
  3. A töltött mángoldokat egy tűzálló tálba rakjuk. A tejszínt elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk az apróra vágott friss kaprot és a reszelt sajt egy részét. Miután alaposan elkevertük ráöntjük a töltelékekre, végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Előmelegített sütőben 175 fokon kb 45 percig sütjük, míg a levelek megpuhulnak és a sajt megpirul a tetején. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss