Elkészítés: A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk, áttörjük és összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Fél cm vastagságúra kinyújtjuk, és 8-10 cm-es kockákra vágjuk a tésztát. A töltelékhez való hozzávalókat összekeverjük, a tésztákra halmozzuk, és gombócokat formálunk belőle. A gombócokat forrásban lévő sós vízben puhára főzzük. Az apróra felkockázott császárszalonnát 1 evőkanál olajban ropogósra sütjük.
A Knorr Vadas Rafinériát 5 dl hideg vízzel elkeverjük, folytonos keverés közben felforraljuk, és 3 percig főzzük. A lecsöpögtetett gombócokat egy tálba szedjük, tetejüket megszórjuk a ropogós szalonnával, és mellé merítjük a Knorr Vadas Rafinériát.
Jó étvágyat kívánok hozzá!