Elkészítés: A burgonyát héjában felrakom főni kb. 15 percig. Közben kis olajon megpirítom a hagymát és a fokhagymát. Mikor már üveges a hagyma, a felkockázott paradicsomot és a felkockázott paprikát hozzáteszem, és így párolom tovább 5 percig. Mikor letelt az 5 perc, beleteszem a darált húst. Megsózom, borsozom, és így párolom tovább 20 percig. Mielőtt letelik az idő, hozzárakok még egy kis sonkát. Kivajazok egy jénai tálat, belekarikázom a burgonyát. A burgonya tetejére ráöntöm a tejszínt. Utána rárakom a darálthúst. A darálthús tetejére rakom a tejfölt. Majd behelyezem a sütőbe 15-20 percre, hogy összesüljenek az ízek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre