Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darált hússal rakott tészta

75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Felhevített olajon megfuttatjuk a vöröshagymát és a fokhagymát, majd a húst fehéredésig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a gombát, a paprikát, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel, majoránnával, petrezselyemmel fűszerezzük, kb. 15 percig pároljuk.

Közben a tésztát sós, ételízesítős vízben megfőzzük, leszűrjük, kevés olajjal összekeverjük. Sós vízben puhára főzzük a brokkoli rózsáit, gyenge szárait, leszűrjük és apróra összevágjuk.

A tojásokat összekeverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a tésztával, a húsos ragúval, a brokkolival és a sajt felével.

A tésztát kiolajozott hőálló tálba simítjuk, meghintjük a maradék reszelt sajttal, és 200 fokos előmelegített sütőben kb. 15 percig, enyhe pirulásig sütjük.

Tálalásnál tejföllel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss