Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darált húsos sertésrolád

MME MME
1/5
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sertéshúst kiklopfoljuk, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, félretesszük.

Elkészítjük a tölteléket: 2 db zsemlét vízbe áztatunk, jól kicsavarjuk, és 20 dkg darált hússal, 2 tojással összekeverjük, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemzöldet teszünk bele.

A húsra 1 szelet gépsonkát fektetünk, arra 1 szelet füstölt sajtot, és erre 1 kanál tölteléket teszünk. Felcsavarjuk, és tepsibe vagy tűzálló tálba rakjuk. Egy kis olajat, és kis vizet öntünk alá.

Alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben 40 percig pároljuk. A fóliát levéve még 20 percig szép pirosra sütjük.

Rizibizivel vagy szerecsendiós burgonyapürével tálaljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss