Elkészítés: A sertéshúst kiklopfoljuk, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, félretesszük.
Elkészítjük a tölteléket: 2 db zsemlét vízbe áztatunk, jól kicsavarjuk, és 20 dkg darált hússal, 2 tojással összekeverjük, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemzöldet teszünk bele.
A húsra 1 szelet gépsonkát fektetünk, arra 1 szelet füstölt sajtot, és erre 1 kanál tölteléket teszünk. Felcsavarjuk, és tepsibe vagy tűzálló tálba rakjuk. Egy kis olajat, és kis vizet öntünk alá.
Alufóliával letakarjuk, előmelegített sütőben 40 percig pároljuk. A fóliát levéve még 20 percig szép pirosra sütjük.
Rizibizivel vagy szerecsendiós burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre