Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darálthúsos-sajtos rántott szelet

60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a sót és a borsot. Alaposan összekeverjük. 
  2. A masszából vizes kézzel tenyérnyi gombócokat formázunk, és egy kiterített folpackra tesszük őket, nem túl közel egymáshoz.
  3. A húsgombócok tetejét is befedjük folpackkal, és a kezünkkel egyenletesen kilapítgatjuk őket (nem túl vékonyra).
  4. Bepanírozzuk őket: először megforgatjuk a húsokat a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában. Bő, forró olajban mindkét oldalát megsütjük.

A TÖKÉLETES RÁNTOTT HÚS >>> 

DARÁLT HÚSOS RECEPTEK >>> 

7 ISTENI PANÍR, HA UNOD A ZSEMLEMORZSÁT! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss