Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darálhús-tekercs

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A darált húshoz hozzáadunk 2 dl tejet, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük és egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Másnap kétfelé szedjük a masszát.
Mindkét részt külön-külön alufóliára szétterítjük.
Utána ráteszünk kilenc szelet füstőlt sajtot, kilenc szelet sonkát.

Az alufólia segítségével feltekerjük, mint a bejglit.

Sütőpapírra vagy kizsírozott tepsibe rakjuk, és meglocsoljuk 2 dl tejszìnnel.

Előmelegìtett sütőben, letakarva, 200 fokon 30 percig sütjük, majd levesszük az alufóliát és még 30 percig pirítjuk.

Beküldő felhasználó id: 351364

Ezek is érdekelhetnek

Friss