Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Daragaluska (grízgaluska)

45 perc
egyszerű
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást és a sót villával felverjük, hozzáadjuk az olajat, a grízt és a fűszereket. Jól összekeverjük, és minimum fél órát hűtőben pihentetjük.
  2. 1 liter vizet felforralunk, az erőleveskockákat feloldjuk benne - vagy, ha készen van a levesünk, lassú tűzön felforraljuk, egy teáskanállal beleszaggatjuk a nokedliket. A levesbetét akkor van készen, ha az összes galuska feljött felszínre. Még 5 percig főzzük.

    REngeteg levesbetét egy helyen >>>

    Még több grízgaluska recept >>> 

    3 SZUPER LEVESBETÉT, AMIT KÖNNYŰ ELKÉSZÍTENI! >>> 



Megjegyzés

Ne ijedj meg az olaj mennyiségétől! Csak akkor főzöm külön, ha több napra lesz, egyébként finomabb, ha a levesben fő. - Ilonka57

Ezek is érdekelhetnek

Friss