Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Darafelfújt bogyós gyümölcsökkel

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejet sűrűre főzzük a darával és a sóval. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a vajat, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A masszához forgatjuk a cukorral habosra kevert tojásokat, majd a massza felét kivajazott és darával meghintett tűzálló tálba simítjuk.
  3. Meghintjük a gyümölcs felével, bevonjuk a megmaradt masszával, és rászórjuk a maradék gyümölcsöt. 160 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.

    Ajánljuk még:

    Még több gyümölcsös finomság >>> 

    Receptek búzadarával >>> 

Próbáljuk ki a felfújtat vörösbor és konyak keverékébe áztatott aszalt szilvával is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss