Elkészítés: Az olajon üvegesre dinszteljük az apróra vágott hagymát, majd rádobjuk a megtisztított csirkemájat. Fedő alatt, gyakran megkevergetve puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a curryport is. Botmixerrel pürésítjük, hozzákeverjük a vajat is, majd kihűtjük.
Megpirítjuk a szendvicskenyereket, felkockázzuk centiméteres darabkákra, majd felaprítjuk az ecetes uborkát is.
A kenőmájast nyomózsákba szedjük, egy szép csatos befőttes üveg aljára kenyérkockákat szórunk, belenyomunk a currys kenőmájasból, és beborítjuk ecetes uborkával. Aztán megint kenyér, kenőmájas, uborka!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre